CINE SUNTEM?

Succesul este un deziderat râvnit către care tindem toți, poate uneori fără a mai ține cont de efortul depus sau de resursele necesare. În termeni de cultură organizațională, succesul capătă valențe noi, rezonând cu VALORILE promovate în interiorul companiei – valori care mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul, fac diferența.

 

Euro Narcis a reușit să se dezvolte și să performeze într-un mediu concurențial nu doar prin calitatea produselor oferite ci și prin perseverența, promptitudinea și profesionalismul de care dă dovadă în identificarea nevoilor și deservirea clienților săi. Abordând cu seriozitate fiecare provocare ne antrenăm în a ne autodepăși, devenind din ce în ce mai competitivi, mai responsabili, mai creativi.

 

Un alt aspect important este RESPECTUL. Am înțeles în cei 15 ani de activitate că a oferi respect este sinonim cu a oferi valoare. Într-un secol cu valori transformabile, schimbătoare și volatile, Euro Narcis clădește încrederea partenerilor săi prin respect, stabilitate și inovație. Orientarea continuă către client și adaptabilitatea la nevoile sale, ne recomandă ca parteneri de încredere pe termen lung, pentru a clădi împreună o colaborare bazată pe respect reciproc și având ca miză sintagma “win-win”.

 

Cu peste 90 de angajați, 3 puncte de lucru, o flotă de 45 de autovehicule și spații de depozitare întinse pe o suprafață de aproximativ 1.000 m2, compania noastră comercializează peste 2.500 de articole către aproximativ 1000 de clienți.

Angajați90

Flotă de mașini45

Magazine1000

Produse2500

UNDE NE GĂSEȘTI

Suntem prezenți pe întreg teritoriul României. Datorită reprezentanților regionali și a autovehiculelor noastre de distribuție reușim să livrăm produsele tuturor celor peste 800 de parteneri, într-un timp scurt.

DISTRIBUȚIE

Peste 45 de autovehicule facilitează gestionarea și transportarea cu ușurință a comenzilor. Acestea sunt pregătite într-unul din cele 3 depozite, iar livrarea către magazinele clienților se realizează în 24-48 de ore – fie cu mașinile proprii, fie prin intermediul firmelor de curierat.

FURNIZORI

Calitate germană la prețuri avantajoase. Produsele distribuite de noi sunt atent selecționate de la cei mai renumiți producători din Germania, cunoscuți pentru rezultatele remarcabile și calitatea de top.


  • Toate rezultatele cautarii