Prețuri speciale la gama de ciocane și topoare

Descoperă prețurile speciale la gama de ciocane și topoare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până la sfârșitul lunii august.

Ofertă la șurubrile INDEX TP-TO

Profită de ofertă și achiziționează șurubrile INDEX TP-TO la preț special! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până la sfârșitul lunii august.

Reducere 30% pentru SPAX cap cilindric

Super reducere de 30% la șuruburile SPAX cu cap cilindric. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 19 august.

Ofertă la SPAX

Descoperă prețurile speciale la SPAX pentru podele și MDF. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 19 august.

Achiziționează kitul la preț redus

Acum poți achiziționa kitul pentru poartă autoportanta 150-300k cu un discount de 10%! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 19 august.

Accesorii pentru porți culisante și batante la reducere

Profită de REDUCERE! Produsele din gama de accesorii pentru porți culisante și batante sunt acum la reducere de 10%! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 19 august.

Discount la unelte și accesorii de zugrăvit

Achiziționează acum produsele la REDUCERE din gama de unelte și accesorii de zugrăvit. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, până pe 19 august.


  • Toate rezultatele cautarii